ASI Company  
 
Home Contects
 
  ПроектиКонтактиЗа фирматаДейности
BG EN
 


Още...


Модулът CONNECT представлява модерна, използваща най-съвременни идеи и методи програма за високочестотно трансмисионно планиране, осигуряваща лесен дизайн и планиране на “point-to-point” и “point-to multipoint” връзки. С помощта на този инструмент могат да се определят връзките между отделните клетки - предаватели и приемници, без необходимост от дълги математически изчисления. CONNECT напълно поддържа преноса за мулти-технологии като 2G, 3G, CDMA 1x, LTE или WiMAX, всички напълно интегрирани в ENTERPRISE platform. Операторите по света използват CONNECT за ефективно планиране и решаване на оперативни задачи и с това намаляват стойността на софтуера за планиране до 50%. С автоматичното планиране на оптимален пренос на мрежата оперативните разходи се намаляват до 40% и времето за планиране се минимизира.
Модулът OPTIMA се използва от мобилните оператори за решаване на проблемите свързани с качеството на мобилните услуги. Обработвайки събраните съобщения от всички елементи на мрежата, OPTIMA осигурява лесното локализиране на причините за проблемите в качеството на мобилната мрежа и бързото им отстраняване. OPTIMA e доказан инструмент в мулти-вендорни, мулти-технологичени мрежи, който дава възможност за значително съкращаване на времето за решаване на проблеми с производителността на мрежата и ефективно управление на измененията в нея. ОПТИМА е успешно интегрирана и развивана в системите на някои от най-големите мобилни оператори в света
УСЛУГИ предлагани от AIRCOM International
Освен софтуерни решения фирма AIRCOM предлага независими консултантски услуги за стратегия, планиране и оптимизация на IP и клетъчни мрежи. Тъй-като мрежовите технологии се развиват непрекъснато и линиите на мобилните и IP-мрежите се конвергират, AIRCOM е в предните позиции в разработването на нови средства и техники за консултиране на бизнеса, с цел осигуряване конкурентоспособност на мобилните оператори чрез максимизиране качествата на техните мрежи. Консултационните услуги на AIRCOM се простират от решаване на специфични краткосрочни задачи до разработване на дългосрочни мащабни проекти. Фирмата е в състояние да поддържа мулти-вендорни мулти-технологични мрежи независимо от средствата, работните процеси и използваните методи. Международната мрежа на фирмата осигурява доставка на тези услуги като се съобразява с местната култура и състоянието на пазара.
В допълнение към софтуерни продукти и консултантски услуги AIRCOM предлага:
обучение на специалисти;
подбор на специалисти за работа в структурите на мобилните оператори чрез специализирана фирма AIRCOM Contractor Services (ACS), която е част от AIRCOM International.

За повече информация за продуктите и услугите на AIRCOM International можете да посетите сайта на фирмата на адрес http://www.aircom.co.uk/.

      Created by Creato.biz  
    Copyright © 2001 ASI Company. All Rights Reserved.