ASI Company  
 
Home Contects
 
  ПроектиКонтактиЗа фирматаДейности
BG EN
 


Продажба и имплементиране на софтуерни решения на AIRCOM International

В качеството си на официален представител за България на AIRCOM International от 2002г., АСИ Къмпани извършва продажба, инсталация и поддръжка на място на всички специализирани софтуерни решения за радио планиране, оптимизация, конфигуриране и управление на GSM/UMTS мобилни мрежи на фирма AIRCOM International.

Фирма AIRCOM е водеща компания на пазара на специализирани софтуерни решения в сферата на мобилните комуникации. Основната й дейност включва разработка, интегриране и поддръжка на софтуерни продукти за радио планиране, оптимизация, конфигуриране и управление на GSM/UMTS мобилни мрежи. До днес тези продукти са внедрени успешно в повече от 150 страни и от тях се ползват повече от половината от мобилните оператори по света.
Водещи производители на оборудване за мобилни мрежи като Ericsson, Nokia, Siemens, Alcatel, Huawei и много други, както и мрежови оператори като Hutchison, Singtel, MTN, Mobiltel, GloBul, VivaTel и други, са избрали софтуерните решения на AIRCOM като ключов компонент за изграждането и развитието на техните инженерни решения.
Фирмата продължава всяка година да увеличава броя на своите клиенти, предлагайки консултантски услуги, обучение и поддръжка на базата на високотехнологични средства, разработени да задоволяват изискванията на абонатите и операторите. Стратегически партньори на AIRCOM International са Aria Networks, Cisco HP Middle East and Africa, Nokia Siemens Networks, Teradata Corporation, Wireless 20/20.

ПРОДУКТИ на AIRCOM International
Модулът ASSET е мулти-технологичен инструмент (GSM, GPRS, UMTS, HSDPA, WIMAX), предназначен за дизайн и планиране на мрежата – подобряване качеството на услугата; анализ и планиране на капацитета; анализ на покритието, интерференциите и трафика; намаляване на разходите и времето за планиране на мрежи. С помощта на този софтуер, с интегрирани в него база данни и цифрова карта, специалистите на оператора могат да планират параметрите на отделните клетки – местоположение, височина, честоти и т.н., без да е необходимо да се правят дълги и много сложни изчисления.

  Created by Creato.biz  
Copyright © 2001 ASI Company. All Rights Reserved.