ASI Company  
 
Home Contects
 
  ПроектиКонтактиЗа фирматаДейности
BG EN
 


Доставка и имплементация на софтуерни решения


БТК Мобайл ООД
• DIRECT Data Migration Service - Проектът включва стандартизация и миграция на бази от данни на фирма БТК от съществуващи различни формати към унифициран формат. Процесът на работа включва анализ и одит на съществуващата база от данни, създаване на универсален шаблон за попълване на данните и фактическо „наливане” на данни в шаблона. Проектът е с фиксиран срок за изпълнение от 100 работни дни и срокът е спазен. Проектът предхожда имплементацията на софтуерен инструмент (Direct) за планиране и управление на преносната мрежа на фирма БТК.
• Direct implementation and acceptance - Служителите на АСИ Къмпани взимат дейно участие в проекта на фирма Aircom при имплементацията и тестването на техния софтуерния продукт - Direct. Фирма БТК Мобайл ООД планира своята GSM и 3G мрежа със софтуерните продукти на фирма AIRCOM.


Космо България Мобайл (Глобул)
• Optima UMTS extension - Проектът представлява разширяване на основната инсталация на продукта Optima. Както повечето проекти на Aircom и ASI Co. той започва с одит на мрежата и наличната инсталация. След това се пристъпва към програмиране на нови софтуери, с помощта на които се зареждат новите данни в общата база. Това дава възможност за по-комплексно наблюдение на производителността на мрежата. Добавени са възможности за мониторинг и анализ на UMTS сегментите на мрежата.


Мобилтел ООД
• Фирма Мобилтел планира съществуващата си GSM мрежа с продукти на AIRCOM. След закупуването на фирмата от австрийския гигант Телеком Австрия Мтел взе решение да мине към групово закупуване на софтуерни инструменти за нуждите на мрежата. В резултат на проведен търг на групово ниво Телеком Австрия сключи договор с фирма Aircom за продажба и имплементация на Optima на всички оператори в групата. През Юни 2009 година бе даден стартът на проекта в Мтел. Тази имплементация със своите 13 интерфейса се нареди на 2-ро място по големина в Европа. Фирма АСИ Къмпани ООД взе сериозно участие в този проект като подизпълнител. Инженерите на фирмата се занимаваха със създаването на изцяло нови модули и интерфейси, тестване и имплементация. Резултатите, които фирмата постигна са впечатляващи - 12 месечния проект бе изпълнен на 100% и приет в срокове. В настоящия момента екип на АСИ Къмпани отново е ангажиран с допълнителни задачи по осъвременяването и поддръжката на системата.

      Created by Creato.biz  
    Copyright © 2001 ASI Company. All Rights Reserved.