ASI Company  
 
Home Contects
 
  ПроектиКонтактиЗа фирматаДейности
BG EN
 


Аудио системи

От 2006г. фирма АСИ Къмпани ООД започва проектиране и производство на аудио-системи за домашно ползване от най-висок клас. Това се извършва от специалисти с дългогодишен опит, чиито технически умения, талант и музикален усет се претворяват в изделия, изработени с много внимание и без абсолютно никакви компромиси по отношение на качеството на звука. Тези системи сa предназначени за ценителите на верният звук. Продуктовата гама включва няколко модела лампови усилватели, както и специфични модели озвучителни тела, предназначени за тях.

Нашата концепция за постигане на максимално верен звук се базира на три принципа:

Аудиоусилвателят е еднотактен лампов усилвател изпълнен с триоди с директно отопление, без обща обратна връзка и с минималистичен дизайн (минимум брой елементи по пътя на сигнала).

Озвучително тяло е тип „акустичен щит” (open baffle). Тази конфигурация възпроизвежда най-естествен звук и при нея липсва така наречения „кутиен звук”, характерен за всички останали типове акустично оформление. Получената звукова картина е изключително натурална, без компресия в средните честоти (където човешкото ухо е най-чувствително) и се доближава максимално до живото изпълнение.

Усилвателят и озвучителното тяло се проектират така, че да се осигури взаимната им съвместимост в системата „усилвател-озвучително тяло”. Тази система е комплексна и постигането на максимално реалистично предаване на звуковата картина е сложна задача. За постигане на необходимите технически параметри всяка система се настройва и измерва с помощта на специализирана аудиоапаратура. Гаранция за високото качество на системата е и оценката, която дават музикални ценители-аудиофили след няколкочасово прослушване.


Системите са изработени ръчно и имат уникален дизайн. На клиентите се предлагат различни варианти на материали и изпълнение, от които те могат да избират съобразно своите вкусове и потребности.


Осигурена е гаранционна и извънгаранционна поддръжка на аудиосистемите. За повече информация вижте http://www.ggsaudio.com/.

      Created by Creato.biz  
    Copyright © 2001 ASI Company. All Rights Reserved.